Image

Tobin Properties tillträder fastigheten Gladan 5 

Transaktioner Tobin Properties AB tillträder tomträtten till fastigheten Gladan 5 i Stadshagen på Västra Kungsholmen i Stockholm.
Publicerad den 3 December 2015
Annons
Image

Köpet kommunicerades i juli 2015. Tobin Properties har tagit in Fridhem Fastighetsutveckling och Axel F. och Vilna Lindmarkers stiftelse som medinvesterare i projektet.

Fastigheten Gladan 5 har en uthyrbar area om cirka 4 200 kvadratmeter och är i dag fullt uthyrd till Plusgymnasiet. Fastigheten tillträddes formellt den 1 december 2015. JLL var rådgivare till säljaren i transaktionen.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Combify revolutionerar stadsutvecklingens största problem och får medalj av Konungen

Bygg/Arkitektur Kungens medalj och stora investerare. Combify har tagit sig an kanske ett av byggbranschens största problem – informationen. Särskilt den om tidiga detaljplaner, berättar en av medgrundarna. I Combifys plattform man hitta allt från detaljplaner, markanvisningar, planprocesser och fastighetsdetaljer. Att lösa problem och berätta berättelsen om staden är grunden i den framgång som Rim Alexandra Halfya och Alaa Alshawa gjort med deras plattform.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige