Image
Bild: Istock

Svefa värvar från TAM Group

Bolag Svefa utvecklar sitt tjänsteerbjudande inom transaktionsrådgivning och samhällsbyggnad och fastighetsutveckling genom att rekrytera Elisabeth Philipson Attebrant som ny Senior Advisor.
Publicerad den 22 Mars 2021

Elisabeth Philipson Attebrant kommer närmast från TAM Group och en roll som Senior Advisor. Hon har en mycket gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen i ledande befattningar hos starka aktörer som exempelvis Sweco, KF Fastigheter och Temaplan. Med bas i Svefas transaktionsverksamhet kommer Elisabeth Philipson Attebrant att jobba övergripande med koncernens samverkansprojekt.
– Marknadens behov av kompetens som kan hantera komplexa fastighetsfrågor ökar. Vi upplever att marknadsläget är rätt för att satsa ytterligare och öka vår förmåga att lösa våra kunders utmaningar. Jag är väldigt glad att Elisabeth med sin gedigna erfarenhet valt att komma till oss. Hon är ett mycket bra tillskott till våra professionella konsulter och kommer att bidra starkt till Svefas fortsatta tillväxt, säger Mikael Lundström, vd och koncernchef i Svefa.
– Jag ser verkligen fram emot att stärka och bygga vidare på den kompetens som finns inom Svefa idag. Jag ser även fram emot att få fokusera på strategisk rådgivning och att jobba brett med de utmaningar och möjligheter som branschen och fastighetsägare har framöver, säger Elisabeth Philipson Attebrant, tillträdande Senior Advisor.

Elisabeth Philipson Attebrant tillträder sin nya tjänst den 12 april.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige