Image

Sveareal rekryterar från Brinova

Karriär Mikael Waldesten har rekryterats som ny förvaltningschef till Sveareals Malmökontor med huvudansvar för fastigheterna i Helsingborg och Lund.
Publicerad den 24 Maj 2013

Mikael Waldesten kommer närmast från Brinova Fastigheter där han varit fastighetsförvaltare i sex år med inriktning på kommersiella-, omsorgs- och logistikfastigheter i Skåne. Han har jobbat mycket med utveckling och anpassning av kommersiella lokaler för nya verksamheter. Mikael Waldesten har även erfarenhet från tidigare arbete inom ekonomi- och energibranschen.

- Sveareal har ett intressant fastighetsbestånd i den starkt växande Öresundsregionen - som även är min hemmamarknad. Jag hoppas därför bland annat kunna tillföra Sveareal och dess kunder intressanta och ändamålsenliga lokaler, säger Mikael Waldesten.

Dessutom har den tidigare förvaltningschefen Peter Olsson, i samband med en omstrukturering, klivit upp som marknadsområdeschef för Syd- och Västregionen inom Sveareal. Han har varit på Sveareal sedan starten 2008 och kom dessförinnan från Kungsleden.

Relaterade artiklar

Ämnen

Brinova på Branschguiden

Brinova utvecklar och förvaltar primärt bostäder och samhällsfastigheter belägna på utvalda orter med goda kommunikationer i södra Sverige.
Verksamheten kännetecknas av långsiktighet, samverkan med aktörer inom samhällssektorn och inte minst en lokal egen engagerad förvaltning på de orter där bolaget aktivt valt att verka. Värden skapas genom selektiva förvärv, effektiv fastighetsutveckling och en aktiv förvaltning.
Ett starkt kassaflöde medger möjliggör en fortsatt utveckling av verksamheten.
Brinovas B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm och handlas på Small Cap-l...

Läs mer om Brinova på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"En satsning som andas framtidstro"

Bygg/Arkitektur En storsatsning genomförs i Karlstad när Färjestad ska utvecklas med 100 000 nya kvadratmeter bestående av bostäder, kontor, handel och parkering. Tomas Rhöse, vd för Löfbergs Fastigheter, berättar för Fastighetssverige om arbetet med området, vad det betyder för Karlstads framtid och om de viktigaste delarna i processen framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige