Image

Slättö rekryterar tre chefer

Bolag Slättö rekryterar Sofie Sihver, transaktionschef, Linda Strind, förvaltningschef och Caroline Öberg, redovisningschef.
Publicerad den 6 Februari 2017
Sofie Sihver, Linda Strind och Caroline Öberg. Bild: Slättö
Sofie Sihver, Linda Strind och Caroline Öberg.

Sofie Sihver rekryteras som transaktionschef och kommer senast från en befattning som transaktionschef på Norrporten/Castellum. Hon är fastighetsekonom från KTH och har tidigare arbetat som projektledare på Pangea.

– Jag trivs på fastighetsägarsidan och det är jättekul att få arbeta i ett bolag i expansionsfas. Vi har en spännande resa framför oss med en stor projektportfölj. Jag ser mycket fram emot att få arbeta med Slättö i ett fantastiskt team och ett bolag som motsvarar mina värderingar, säger Sofie Sihver.

Linda Strind rekryteras till rollen som förvaltningschef från sin nuvarande befattning som konsultchef hos Sweco Management. Hon har en examen inom fastighetsekonomi från KTH och har över 15 års erfarenhet av fastighetsförvaltning, fastighetsanalys och projektledning från privat och offentlig sektor. Tidigare har Linda Strind arbetat på Statens Fastighetsverk, Locum, Atrium Ljungberg och Möller & Partners.

– Det blir spännande att som förvaltningschef få vara med och bygga upp en långsiktig hållbarhet i ett ungt och nytänkande bolag. Med min bakgrund hoppas jag kunna tillföra Slättö ett stort värde, framförallt när det gäller att få in projekt smidigt i förvaltningsskedet. Slättö är ett intressant och expansivt bolag som bara börjat sin resa, säger hon.

Caroline Öberg har rekryterats som redovisningschef och kommer närmast från en befattning som revisor med fokus på fastighet och entreprenad och IFRS-specialistbefattning på PWC. Hon är civilekonom från Stockholms universitet och har tidigare erfarenhet från Vattenfall och BDO Stockholm

– Jag drivs av och tycker det är kul att arbeta i fondverksamhet där det är hög energi och aktivitet. Att dessutom arbeta i fastighetsbranschen i ett tillväxtbolag har länge varit ett mål, säger Caroline Öberg.

– Jag är stolt och glad att vi lyckats attrahera kompetenta och duktiga fastighetskvinnor till Slättö. Vi befinner oss i en utvecklingsfas som är mycket intressant och där behöver vi ligga framtung i vår organisationsutveckling för att inte riskera att drabbas av växtvärk. Med dessa starka rekryteringar och ytterligare någon på ingång är vi redo att på allvar skala upp vår verksamhet, säger Johan Karlsson, vd för Slättö.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY