Image
Polestar hyr 500 kvadratmeter på Avenyn av Wallenstam.
Polestar hyr 500 kvadratmeter på Avenyn av Wallenstam. Bild: Polestar

Polestar Space öppnar på Avenyn

Uthyrning Den 10 juli öppnar Polestar Space i Wallenstams lokaler på Kungsportsavenyen 25. Mitt på Göteborgs paradgata kommer Sveriges nya prestandavarumärke för elbilar visa upp sina bilar i en specialdesignad upplevelsebutik.
Publicerad den 11 Juni 2020
Annons
Image

– Polestar Space är en viktig del av vår kundupplevelse, och den plats där vi kommer att möta våra kunder fysiskt. Det känns väldigt roligt att i sommar kunna göra det i en skräddarsydd avantgarde-miljö mitt på Göteborgs paradgata, kommenterar Thomas Ingenlath, vd på Polestar.

Den före detta biolokalen på Kungsportsavenyen 25 blir en upplevelsebutik med en avskalad design med noga och omsorgsfullt utvalda material som sätter bilarna i fokus. Det blir en fullt digitaliserad upplevelse där kunderna kan göra allt online. I Polestar Space på Avenyn kommer kunderna att få uppleva design, färger, detaljer och framför allt få möjlighet att träffa experter på plats, se bilarna samt boka provkörning. Polestar Space bygger på det designkoncept som Polestar arbetar på i sin laboratoriemiljö i Göteborg, och är tänkt att omdefiniera hur människor interagerar med ett bilmärke.
– Vi är väldigt glada och stolta över att kunna välkomna Polestar till Avenyn, med Polestar Space tillförs en spektakulär och nyskapande kundupplevelse där allt är designat in i minsta detalj. Ett hållbart, spännande och välkommet tillskott till Göteborgs paradgata och våra övriga verksamheter på Avenyn, säger Marina Fritsche, vice vd på Wallenstam.

I sommar kommer både Polestar 1 och Polestar 2 börja rulla på de svenska vägarna och även finnas i Polestar Space. Det kommer då även finnas möjlighet att boka provkörning av båda bilarna på Avenyn.
– Det är självklart speciellt att öppna Polestar Space på vår hemmamarknad. Vi hälsar alla välkomna till oss, men den digitala möjligheten finns ju om man hellre önskar detta, kommenterar Martin Ölund, Sverigechef på Polestar.

Polestar är ett prestandamärke på elbilsmarknaden och samägs av Volvo Car Group och Zhejiang Geely Holding. Polestar Space finns sedan tidigare i Oslo, Peking och Shanghai. I Göteborg hyr Polestar strax över 500 kvadratmeter på Kungsportsavenyen 25 och öppnar den 10 juli.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Snabbväxande popsporten tar ny mark – konceptaktörer expanderar till fyra nya städer

Uthyrning Redo att öppna fyra nya anläggningar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY