Image

Platzer hyr ut i GP-huset i Göteborg

Uthyrning Platzer har tecknat ett sjuårigt hyresavtal med Nettbuss Sverige på drygt 1 100 kvadratmeter i fastigheten Stampen 4:44, mer känd som GP-huset, på Polhemsplatsen 5-7 i centrala Göteborg.
Publicerad den 8 November 2013
Stampen 4:44. Bild: Platzer
Stampen 4:44. P-G Persson. Bild: Platzer
P-G Persson.

Fastigheten, som ligger vid Polhemsplatsen intill Centralstationens banvall, är en profilfastighet i Göteborg och ett klassiskt funkishus. Huset är 14 700 kvadratmeter och har GP och Stampen som största hyresgäster.

- Vi är glada att kunna erbjuda Nettbuss en lokallösning som passar för deras verksamhet och välkomnar de till vår fastighet, säger P-G Persson, vd i Platzer Fastigheter.

- Vi ville samla flera av våra verksamheter under samma tak och därför flyttar vi från Stenungsund och Borås till centrala Göteborg. Vi är mycket nöjda med läget nära Nils Ericsonsterminalen då våra medarbetare på ett enkelt och bekvämt sätt kan pendla med buss både från Stenungsund och Borås, säger Stefan Magnusson, koncernchef i Nettbuss Sverige.

Nettbuss tillträder lokalerna den 1 april 2014.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige