Image

Ny terminaloperatör i Årsta

Uthyrning Jernhusen har tecknat avtal med Carrier Transport om att de tar över terminaldriften på Årsta Kombiterminal från den 1 februari, när avtalet med Logent löper ut.
Publicerad den 20 Januari 2014

Carrier Transport hyr även från april 2014 den så kallade Crossdock-fastigheten på samma terminal, där gods lastas om för vidare distribution.

- Vi är mycket nöjda med att Carrier nu också går in och tar terminaldriften på Årsta Kombiterminal. De är en bra samarbetspartner för utveckling av kombitrafiken, säger Micael Svensson, affärsområdeschef för godsterminaler på Jernhusen.

Carrier Transport är ett åkeriföretag som utför allt från distributionsupplägg till budtransporter, i första hand inom Storstockholm. De har även viss verksamhet i Göteborg samt dagliga linjebilar mellan Stockholm och Göteborg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige