Image
Nordisk Renting köper av Active Fastighet.
Nordisk Renting köper av Active Fastighet. Bild: Nordisk Renting

Nordisk Renting köper i Mjölby

Transaktioner Nordisk Renting inleder samarbete med Optimera i Sverige genom förvärv av fastighet i Mjölby från Active Fastighet.
Publicerad den 17 Februari 2021

– Transaktionen är ett naturligt steg då fastigheten inte ligger inom vårt geografiska förvaltningsområde. Vi är också nöjda med att vi fått en köpare som är en professionell och långsiktig partner, säger Patrik Sarin, Active Fastighets vd.

Byggnaden är en industri-/handelsbyggnad som färdigställdes i maj 2020. Fastigheten omfattar cirka 4 000 kvadratmeter uthyrningsbar byggnad och mark om totalt cirka 10 000 kvadratmeter. Ett 15-årigt hyresavtal har tecknats med Optimera Svenska AB.
– Vi är mycket glada över att etablera ett samarbete med såväl Optimera som Active Fastighet. Affären ger oss en möjlighet att bredda vårt långa norska samarbete med Saint-Gobain gruppen till att även täcka Sverige, säger Caroline Bertlin, vd för Nordisk Renting.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya heta aktörer till Vasakronan i Göteborg

Uthyrning Följer upp uthyrning till Uniqlo med två nya väletablerade retailers i Kompassen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY