Image

NAI Svefa väljer nytt kontor i Växjö

Bolag NAI Svefa valde Videum Science Park för sitt nya kontor i Växjö.
Publicerad den 23 September 2014

Peter Genfors, jägmästare och skogsvärderare, valde att flytta från kontoret i Växjö centrum och in i lokalerna i Videum Science Park för att få mer social stimulans.

– Nu sitter jag i ett öppet landskap på Videum Creative Arena med många olika företag och får ständigt social interaktion med människor, vilket är en mycket viktig del inom konsultbranschen, säger Peter Genfors.

- Att vi som kunskapsföretag får möjlighet att växa vår lokala verksamhet tillsammans med andra kreativa och tillväxtorienterade bolag i en flexibel och dynamisk arbetsmiljö är ett viktigt steg för att stärka vårt lokala kontor ytterligare, säger Gustav Källén, vice vd på NAI Svefa.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige