Image

Kielo premiärköper i Helsingfors

Transaktioner Fastighetsbolaget Kielo, som förvaltas av Brunswick Real Estate, har förvärvat tre kontorsfastigheter i Helsingforsområdet från Niam.
Publicerad den 30 Augusti 2018

Den uthyrningsbara ytan om 53 000 kvadratmeter är nästintill fullt uthyrd och samtliga fastigheter är byggda mellan 1991 och 2013.

– Vi är väldigt glada över att ha gjort Kielos första förvärv inom HMA, och vi fortsätter att fokusera på att köpa moderna kontorsfastigheter i attraktiva områden, säger Patrik Andersson, partner vid Brunswick Real Estate.

Kelio har nu gjort fem förvärv sedan grundandet i oktober 2017 och bolagets fastighetsportfölj är nu värd cirka fem miljarder kronor.

Nordanö var rådgivare till säljande Niam.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Nordanö på Branschguiden

Nordanö grundades 1992 under namnet Leimdörfer och är en ledande finansiell rådgivare vid fastighetsrelaterade transaktioner i Norden. Genom att kombinera djup fastighetsmarknadskunskap med finansiell spetskompetens, har firman varit rådgivare vid ett stort antal av de största och mest komplexa affärerna i Norden. Sedan 2016 har firman genomfört transaktioner till ett sammanlagt värde om cirka 120 miljarder kronor. Nordanö är helt oberoende och ägs i sin helhet av aktiva partners. Teamet består av 40 personer med kontor i Stockholm, Helsingfors, Köpenhamn och Oslo. www.nordanopar...

Läs mer om Nordanö på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige