Image

Ikano Bostad bygger 250 nya bostäder i Barkarbystaden

Bostäder Ikano Bostad har förvärvat ett kvarter som ingår i Barkarbystadens första etapp av Järfälla kommun. Här kommer Ikano Bostad att bygga totalt cirka 250 bostadsrätter, där den första delen innehåller 75 lägenheter med byggstart under 2016 och planerad inflyttning vintern 2017/2018.
Publicerad den 9 December 2015

- Barkarbystaden är en ny stadsdel med stor potential! Vi har märkt av ett stort intresse för de planerade bostäderna och ser fram emot att vara med och utveckla området till en ny levande stadsdel, säger Christian Dahlman, bostadsutvecklingschef på Ikano Bostad.

– Järfällas mål är att ta täten som Sveriges snabbast växande kommun. Jag är glad att Ikano Bostad är med och bidrar till detta genom 250 nya bostäder i Barkarbystaden, säger kommunstyrelsens ordförande Claes Thunblad (S).

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige