Image

HiQ hyr helt våningsplan i Ideon Gateway

Uthyrning HiQ Sweden har tecknat hyresavtal på ett helt våningsplan om 673 kvadratmeter i Ideon Gateway i Lund.
Publicerad den 13 Juni 2012

HiQ har sedan tidigare kontor i Lund och kommer i början av nästa år att flytta in på nionde våningen i Ideon Gateway.
Inflyttningen i Ideon Gateway påbörjas i november, då Elite Hotels öppnar och ett flertal andra företag flyttar dit.
– Vi vill arbeta i en livfull miljö där det händer mycket och många människor är i rörelse. Därför passar Ideon Gateway oss bra. Det är också viktigt för oss att ha en bra hyresvärd med rätt inställning. Ikano ser oss som en kund och inte bara en hyresgäst, säger Jon Carvell, vd på HiQ Skåne.
- Det känns jätteroligt att HiQ har valt Ideon Gateway som sin nya arbetsplats. Vi har tidigare haft HiQ som kund på Ideon Science Park och är glada att de väljer oss som hyresvärd igen. HiQ kommer att bli en perfekt pusselbit i den företagsmix vi vill åstadkomma i Ideon Gateway, säger Fredrik Åkesson, vd Ikano Kontor.

Några av hyresgästerna i Ideon Gateway är Awapatent, SP Statens Tekniska Provningsinstitut, Advokatbyrån Gulliksson, Altair Engineering, Farstorp Invest samt Sparbanken Öresund.

Ideon Gateway står klart för inflyttning i november 2012 och planeras bli miljöcertifierat enligt Leed Platinum, EU Green Building och Miljöbyggnad Guld.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige