Image
Robert Johansson.
Robert Johansson. Bild: Hifab

Hifabs CFO lämnar

Karriär Robert Johansson har meddelat att han beslutat att lämna sin roll som CFO på Hifab för nya utmaningar. Nu inleds processen för att tillsätta en ny CFO samtidigt som Robert Johansson kommer att fortsätta i sin nuvarande roll under uppsägningstiden.
Publicerad den 30 November 2021

Robert Johansson lämnar Hifab senast under maj 2022.

– Robert har gjort ett fint arbete för Hifab under sin tid som CFO. Han har stärkt bolagets finansiella organisation och styrning och har under det senaste året varit ytterst delaktig i att hantera effekterna som pandemin haft på verksamheten. Jag vill rikta ett varmt tack till honom och samtidigt gratulera hans nya arbetsgivare till en stark rekrytering. En process för att rekrytera en ny CFO kommer att inledas omgående, säger Karin Annerwall Parö, vd för Hifab.

– Jag har trivts väldigt bra på Hifab men jag har landat i att det är dags för nya utmaningar inom teknologi och hållbarhet, säger Robert Johansson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige