Image
Hifab får två ramavtal i Örebro
Hifab får två ramavtal i Örebro Bild: Pressbild

Hifab stärker sin närvaro i Örebro

Bygg/Arkitektur Hifab har tilldelats två ramavtal med Örebro kommun. Avtalen gäller i maximalt fyra år och omfattar bygg- och projekteringsledning för husbyggnation, med projekt i varierande storlek.
Publicerad den 30 September 2022

Örebro som är Sveriges femte största stad fortsätter växa och utvecklas som en knutpunkt i regionen. En förutsättning för att fortsätta vara en attraktiv stad är att möta behovet av nya bostäder och lokaler.

– Alla växande kommuner behöver ständigt utvecklas utifrån samhällets förändringar och som oberoende rådgivare och projektledare kan vi på Hifab vara med och bidra positivt i det här arbetet, säger Farshad Saba, Marknadsområdeschef för Hifab i Öst & Mälardalen och fortsätter:

Med de här ramavtalen stärker vi vår närvaro i Örebro och vi är väldigt glada över att nu få vara med och bidra till kommunens utveckling.

Ramavtalen omfattar tjänsterna byggledning och projekteringsledning för ny,- om- och tillbyggnation av hus. Avtalen gäller i minst två år med start i slutet av september 2022, därefter finns möjlighet till förlängning i ytterligare två år.

Ämnen

Partnertexter

Senast från Fastighetssverige Plus

Möjligheter till en miljon bostäder i goda lägen

Bygg/Arkitektur 100 år av byggande för bilen – det är vad stadsforskaren och doktorn i stadsplanering, Alexander Ståhle, menar att vad vi gjort. Men vad människor eftersöker i sin bostad är inte parkeringar och stora vägar. "Med 90 procents säkerhet kan vi säga vad en fastighet är värd utifrån hur den ligger i förhållande till grönska och natur", säger Alexander Ståhle.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige