Image

H&M lanserar Home i Skåne

Uthyrning H&M lanserar de första butikerna med H&M:s Homekoncept i södra Sverige.
Publicerad den 23 Februari 2015

H&M Home lanserades i februari 2009 och säljs på utvalda marknader genom distanshandel, katalog samt i utvalda H&M-butiker. De fem svenska butiker som idag erbjuder inredningskonceptet är H&M på Drottninggatan 56 i Stockholm, Kungens Kurva i Stockholm, Hornstull i centrala Stockholm samt på H&M i Norrköping city och i Tanum Shoppingcenter.

I vår öppnar de första butikerna i södra Sverige - på Gustav Adolfs Torg i Malmö och i Center Syd i Löddeköpinge. För att möjliggöra tillägget av sortimentet växer butikerna med 250 respektive 600 kvadratmeter.

H&M Home innehåller textilier för hemmets alla rum samt hårda produkter som ljusstakar, vaser och tallrikar. Inredningskonceptet följer H&M:s affärsidé med mode och kvalitet till bästa pris.

Butiken i Center Syd i Löddeköpinge får dessutom modekonceptet Divided, ett sortiment som speglar en ung stil och de senaste trenderna.

- Vi är väldigt glada att kunna erbjuda våra kunder i Löddeköpinge och Malmö ett ännu större utbud av mode för hela familjen och hemmet. Det känns jättespännande att fortsätta växa med H&M Home och att vi under våren 2015 kan addera sortimentet på två orter i södra Sverige. H&M Home förenar inredning och mode med ett brett och varierat sortiment av textilier och inredningsdetaljer till hemmet, säger Martino Pessina, landschef på H&M Sverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige