Image
Kim Grüneberger.
Kim Grüneberger. Bild: Savills

Går från Savills till CBRE

Karriär Kim Grüneberger, närmast från Savills, blir associate director på CBRE.
Publicerad den 4 December 2019

CBRE rekryterar för att möta efterfrågan från marknaden för kontors -och projektuthyrning.

Nina de Besche, head of advisory & transaction, Investor Leasing, kommenterar;
– Det är med stor glädje jag kan presentera och välkomna Kim Grüneberger till oss på CBRE. Han kommer stärka och komplettera vårt team ytterligare och vara med i vår fortsatta resa med att vidareutveckla CBRE:s affär.

Kim Grüneberger har gedigen erfarenhet inom uthyrningssegmentet och har verkat både i Göteborg och Stockholm. Han kommer närmast från Savills Sweden, där han arbetar som leasing manager. Dessförinnan arbetade han på Colliers International.

Kim Grüneberger, blivande associate director på CBRE i Sverige, kommenterar:
– Det är en fantastisk möjlighet att ansluta till CBRE och uthyrningsteamet. CBRE har ett starkt varumärke med stor internationell täckning, jag ser verkligen fram emot att få ansluta till CBRE och bidra till företagets utveckling.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Coworking-nestorn om karriärens nästa steg

Bolag I februari 2019 såldes United Spaces till Castellum för 200 miljoner kronor. Grundaren och coworking-pionjären Göran Garberg har sedan dess varit kvar i bolaget i en rådgivande kapacitet, men nu känner han att tiden är mogen för nästa steg i karriären. För Fastighetssverige berättar han om bolagets framgångsresa, sin egen framtid och varför han tror att kontorsmarknaden går en snabb och omfattande förvandling till mötes.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY