Image

Första hyresgästerna i Hagaporten III

SVERIGE Dell och ÅF blir de första hyresgästerna som flyttar in i Hagaporten III. Huset omfattar sju våningar och 28000 kvadratmeter kontorsyta och inflyttning är beräknad till i oktober.
Publicerad den 18 Januari 2008

- Vi ser fram emot att tillträda nya, moderna lokaler och i ett utmärkt skyltläge mot E4:an. Skanska har visat prov på en gedigen kunskap och förståelse för våra behov och vår verksamhet vilket avgjorde valet av leverantör för våra nya lokaler säger Henrik Wetterdal, vd Dell Sverige

- Vi är mycket glada över att även Dell väljer att flytta sin verksamhet till toppmoderna kontorslokaler som vi nu anpassar helt efter deras önskemål och behov. Huset kommer att bli en välkomnande profilfastighet i Solna och i framkant när det gäller arkitektur och miljö, säger Håkan Danielsson, vd Skanska Fastigheter Stockholm.

Dell har företrätts av CB Richard Ellis i hyresförhandlingarna med Skanska.


Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Quartiers känner vaccin-optimismens vindar på solkusten

Bolag Storbritannien kommer att påbörja vaccinering av sin befolkning under nästa vecka – ett besked som Quartiers Properties vd Marcus Johansson Prakt tror kommer lyfta hotell-, restaurang-, och fastighetsförsäljningen på den spanska solkusten där bolaget är verksamt. För Fastighetssverige berättar han mer om framtidshoppet och bolagets tuffa 2020.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY