Image

Förbättrat resultat för Sveareal

Bolag Sveareals vinst ökade från nio miljoner kronor första halvåret 2011 till 21 miljoner kronor motsvarande period i år.
Publicerad den 28 Augusti 2012
Claes Malmkvist. Bild: Sveareal. Bild: Sveareal
Claes Malmkvist. Bild: Sveareal.

Sveareals finansiering har varit i fokus under andra kvartalet med både en riktad nyemission till aktieägarna och en refinansiering vilket lett till en sänkt belåningsgrad till 62 procent.

- Verksamheten i Sveareal följer i stort den plan vi har lagt för året och vår position efter nyemissionen och refinansieringen är betydligt starkare än tidigare, säger Sveareals vd Claes Malmkvist.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"En satsning som andas framtidstro"

Bygg/Arkitektur En storsatsning genomförs i Karlstad när Färjestad ska utvecklas med 100 000 nya kvadratmeter bestående av bostäder, kontor, handel och parkering. Tomas Rhöse, vd för Löfbergs Fastigheter, berättar för Fastighetssverige om arbetet med området, vad det betyder för Karlstads framtid och om de viktigaste delarna i processen framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige