Image
Jeansbolaget ökar hos Diös i Luleå.
Jeansbolaget ökar hos Diös i Luleå. Bild: Diös

Diös hyr ut i Luleå

Uthyrning Konfektionskedjan Jeansbolaget utökar med större butik i Smedjan Galleria mitt i centrala Luleå. Fastighetsägaren Diös utvecklar just nu lokalerna med nytt modernt butikskoncept. I samband med expansionen kommer Jeansbolaget anställa fler medarbetare och utöka sitt sortiment. Nyöppning planeras till månadsskiftet september/oktober.
Publicerad den 17 Juli 2019

Jeansbolaget har sedan starten 2016 etablerat 27 butiker över hela Sverige. Med sitt huvudsakliga fokus på denim strävar de efter att förse kunder med mode av bra kvalitet från välkända varumärken. Jeansbolaget etablerade sin butik i Smedjan Galleria 2017 och i takt med ökad efterfrågan har behovet av en större butik vuxit fram.
– Vi är glada över att kunna hjälpa Jeansbolaget att växa genom att erbjuda utökade, moderna butiksytor. Jeansbolaget är en omtyckt butik som med sitt nischade koncept attraherar människor till gallerian och bidrar till att fler människor rör sig i centrala Luleå. Nu ser vi fram emot nyöppningen i höst, säger Åsa Johansson, förvaltare, Diös.
– Luleåborna har mottagit oss väl och det känns roligt att kunna möta den höga efterfrågan med större ytor, fler medarbetare och ett utökat sortiment. Genom samarbetet med Diös ser vi stora möjligheter till fortsatt utveckling, säger Dennis Wallenberg, ägare, Jeansbolaget.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Almquist tar in Kiss och Abba i coworking-världen

Bolag Johan Almquist är ägare till och vd för coworkingaktören A house. Han har vad han själv kallar "en brokig bakgrund", vilket, enligt honom själv, beror på att han hela tiden gjort enbart saker som han tycker är roliga. Som, till exempel, att köpa rättigheterna till bandet Kiss hela musikkatalog. – Jag har gått efter vad som vore kul att lära sig och jag har också hela tiden haft en längtan efter att lära mig nya saker.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige