Image

Corem hyr ut i Norrköping

Uthyrning Corem hyr ut sammanlagt 5 600 kvadratmeter i fastigheten Stålet 3 i Norrköping.
Publicerad den 21 Oktober 2013
Eva Landén. Bild: Corem Property Group
Eva Landén.

Casall Sports Products AB har tecknat ett drygt sjuårigt avtal om 2 900 kvadratmeter, varav 2 500 kvadratmeter är lager och 400 kvadratmeter är kontor/showroom.

Alltransport i Östergötland AB har tecknat ett sexårigt avtal om 2 700 kvadratmeter, varav 2 500 kvadratmeter lager samt 200 kvadratmeter kontor.

I fastigheten hyr sedan tidigare bland annat Holmen Skog och Rydells Blommor.

Det sammanlagda hyresvärdet för nyuthyrningarna uppgår till cirka 20 miljoner kronor.

- Vi har genomfört ett omfattande utvecklingsarbete i denna lagerfastighet och kan konstatera att marknaden nu efterfrågar denna typ av sammanhängande och flexibla ytor med närhet till E4. Vi välkomnar två etablerade och välrenommerade aktörer, säger Eva Landén, vd på Corem.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Gotlandshem saknar besked om bostadsrätter: "Det var bättre än ett nej i alla fall"

Bostäder Stora eftersatta fastighetsunderhåll som kommer kosta Gotlandshem minst två miljarder kronor. Samtidigt som tillförseln av nya hyresrätter är låg. Lösningen som Gotlandshem landat i är att i samband med förtätningen av ett område samtidigt bygga bostadsrätter för att till viss del finansiera nyproduktionen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige