Image
Martin Lindgren.
Martin Lindgren. Bild: Colliers

Colliers hämtar uthyrningschef från Unibail-Rodamco-Westfield

Bolag Martin Lindgren tillträder tjänsten som Head of Agency på Colliers, med ansvar för affärsområdena Leasing och Corporate Solutions. Han tillträder tjänsten den 10 maj och intar dessutom en plats i företagets ledningsgrupp.
Publicerad den 10 Maj 2021

Som ett led i Colliers mål att bli ett av de ledande fastighetsrådgivningsbolagen i Sverige har Martin Lindgren rekryterats till den nya rollen som Head of Agency. Martin Lindgren kommer närmast från Unibail-Rodamco-Westfield där han axlat rollen som Director of Operations, Nordic. Dessförinnan arbetade han på JLL som Head of Corporate Solutions samt Head of Retail Agency. Martin är dessutom styrelseledamot i Jernhusen AB.
– Fantastiskt roligt att få möjligheten att ansluta till Colliers i rollen som Head of Agency. Jag ser fram emot att komma tillbaka till rådgivningssidan och vara en del av Colliers tillväxtresa. Fastighetsmarknaden för både ägare och hyresgäster befinner sig i ett spännande förändringsskede och jag kommer tillsammans med teamet på Colliers hjälpa våra befintliga och nya kunder att navigera rätt på marknaden för att nå ännu bättre resultat, säger Martin Lindgren.
– Colliers Sverige har en fantastisk potential. Nu lägger vi in ytterligare en växel och Martins kompetens och affärsmässighet säkrar en stark utveckling för den svenska verksamheten inom Leasing och Corporate Solutions. Tillsammans med övriga affärsområden ska vi nå vårt mål att bli ett av de ledande bolagen i branschen, säger nytillträdde vd:n Daniel Gorosch.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers Sverige på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 60-tal experter och genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Debt Advisory, Leasing, Tenant Representation & Enterprise Clients, Workplace Advisory & Project Management samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får p...

Läs mer om Colliers Sverige på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige