Image

Codesigns vd lämnar – ersätts inte

Karriär Ulrica O Magnusson, vd på Codesign de senaste fem åren, lämnar sin post för att satsa på egen låda. Codesign ska drivas vidare ”chefslöst”.
Publicerad den 5 Februari 2018
Ulrica O Magnusson. Bild: Codesign
Ulrica O Magnusson.

I lite över fem år har Ulrica O Magnusson jobbat på Codesign, de senaste 3,5 åren har hon varit vd.

– Fem år har gått fort och samtidigt har vi hunnit med så mycket tillsammans. När jag nu valt att driva egen låda får företaget fortsätta sin förändringsresa. Det här är bara början för Codesign fortsatta utveckling och jag har fått vara med och rekrytera många duktiga och engagerade medarbetare som kommer att fortsätta förändra världen, säger Ulrica O Magnusson.

Codesign har under Ulrica O Magnussons ledning utvecklats från att i mångt och mycket vara en fullservicebyrå inom inredningar, kontors- och hyresgästanpassningar till att idag även innefatta verksamhets-, varumärkes- och stadsutveckling samt skolor, bostäder och hotell.

Nu stiger medarbetarna fram och tar ett större ansvar.

– Nu får vi testa chefslöst på riktigt och vidareutveckla tankarna och processerna kring den medarbetardrivna verksamheten. Vi kommer att förädla vår styrmodell och göra det vi gör allra bäst.
Vi är i ständig rörelse, vi förändrar, vi utvecklar, säger Peter Ullstad, grundare till Codesign.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige