Image
Stockholm.
Stockholm. Bild: Istock

Cityfast hyr ut till Sydkoreanska kulturcentret

Uthyrning Savills har varit rådgivare till Cityfast vid uthyrningen av 1 660 kvadratmeter kontor på Kungsholmsgatan 23 i Stockholm.
Publicerad den 21 Mars 2022

– Vi letade efter en lokal som lämpade sig för Sydkoreanska kulturcentret och hittade äntligen denna fantastiska yta på Kungsholmsgatan 23. Samarbetet med Savills har möjliggjort för en smidig uthyrningsprocess och vi ser fram emot att öppna kulturcentret under 2022, säger Hyunhwoe JO Daisy, Sydkoreanska kulturcentret.
– Vi har tillsammans med Cityfast arbetat för att hitta en hyresgäst som skulle passa väl in i fastigheten, och gärna ha en öppen verksamhet som möjliggör för många att kunna ta del av denna fantastiska byggnad. Sydkoreanska kulturcentret har en vision för verksamheten som ligger helt i linje med Cityfasts tankar. Därför är det mycket glädjande att Savills tillsammans med Cityfast hittat rätt hyresgäst för fastigheten, säger Jessica Gräsberg.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige