Image

Castellum hyr ut i Linköping

Uthyrning Castellum har tecknat ett hyresavtal i Linköping med Ica som under våren 2018 öppnar en butik i hörnet Storgatan–Repslagaregatan.
Publicerad den 27 Juni 2017

Lokalerna – där det sedan 1980-talet har bedrivits bankverksamhet – omfattar drygt 1 600 kvadratmeter och hyresavtalet löper över tio år.

– Det här betyder att vi nu är på väg att slutföra renoveringen av hela denna fastighet som totalt omfattar cirka 12 000 kvadratmeter – och att vi utvecklar hela fastigheten till nyproduktionsstandard invändigt, säger Lars Bergström, förvaltare på Castellum Linköping.

Castellum kommer även att utföra en renovering av fasaden.

– Ica tror på Linköping och där vill vi fortsätta satsa för att möta kundernas efterfrågan. Vi kommer att erbjuda en modern butik anpassad efter storstaden med ett brett sortiment och stort fokus på färskvaror och måltidsinspiration, säger Magnus Björklund, etableringschef på Ica Sverige.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige