Image

Bring expanderar hos Brostaden i Botkyrka

Uthyrning Fastighets AB Brostaden har tecknat ett nytt åttaårigt hyresavtal om cirka 10 859 kvadratmeter med Bring Citymail Sweden i fastigheten Saltmossen 3 i Eriksbergs industriområde, Botkyrka.
Publicerad den 19 Oktober 2015
Annons
Image

Bring Citymail Sweden AB kommer att öka sina lager- och kontorsytor med 4 333 kvadratmeter och Brostaden har påbörjat en ombyggnation av ytorna som beräknas vara färdigställda vid årsskiftet 2015/2016.

– Vi är nöjda med Brostaden som vår hyresvärd och anser att läget i Eriksberg lämpar sig bra för vår produktion. Därav har vi valt att istället för att hitta en ny lokal utöka den befintliga med hjälp utav Brostaden, säger Alexandra Elmgren, informationsansvarig på Bring Citymail.

– Vi är glada att samarbetet med Bring Citymail Sweden AB förlängs och fördjupas. Vi har under en längre tid noterat att intresset för Botkyrka och Eriksbergs industriområde ur ett logistikperspektiv ökat. Fler och fler företag vill etablera sig där, säger Anders Nilsson, vd på Fastighets AB Brostaden.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY