Image

Bonum bygger bostäder i Järfälla

Bygg/Arkitektur På fredag tar Bonum seniorbostäder det första spadtaget för totalt 51 seniorlägenheter i Viksjö centrum, Järfälla.
Publicerad den 2 Mars 2015
Bonum seniorbostäder bygger seniorbostäder i Viksjö centrum, Järfälla. Bild: Bonum seniorbostäder
Bonum seniorbostäder bygger seniorbostäder i Viksjö centrum, Järfälla.

De 51 lägenheterna blir i storleken 2-4 rum och kök. Ett symboliskt första spadtag tas på fredag, i närvaro av kommunstyrelsens ordförande och blivande boende.
Bonum seniorboende utvecklar bostadsrätter för personer som fyllt 55.

I dessa är det möjligt att leva aktivt långt upp i åldrarna, genom god planering och utformning, ansvarstagande för bostadsrättsföreningarnas ekonomiska och tekniska förvaltning samt för fastighetsservice, liksom individuellt anpassade tjänster till föreningens medlemmar.

Brf Ängshöjden får utsikt över Viksjö och ligger i direkt anslutning till Viksjö centrum med service och butiker. Bostäderna planeras utifrån målgruppens önskemål om bekvämlighet och genomtänkta lösningar.

Balkonger och uteplatser är väl tilltagna. Behöver man hjälp med något finns en Bonumvärd nära till hands. I husen finns övernattningslägenhet för gäster, liksom en gemensamhetslokal där man kan träffa andra i huset om och när man önskar.

Medierepresentanter hälsas varmt välkomna till ett symboliskt första spadtag. Deltar gör bland annat Bonums marknadsområdeschef för Stockholm, Jens Reinholdt, som tar det första spadtaget tillsammans med kommunstyrelsens ordförande Claes Thunblad (s) samt en representant från blivande boende i Brf Ängshöjden.

Bonum kommer att bygga in ett tidsskrin i Brf Ängshöjden för framtida generationer att upptäcka, och deltagare vid spadtagsceremonin uppmanas att ta med något personligt som till exempel ett foto, vykort eller en tidningsartikel att lägga i skrinet.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige