Image

Bjerking rekryterar chef från WSP

Karriär Per-Erik Knapp är ny chef på Bjerking Projekt & Byggledning i Uppsala. Han kommer närmast från WSP och en befattning som gruppchef i Gävle.
Publicerad den 2 Juni 2015

Efter civilingenjörsexamen 1988 på Luleås Tekniska Universitet har Per-Erik Knapp bland annat arbetat med projekt-, projekterings- och byggledning och även besiktning på WSP, Ramböll och Hifab. Han har haft chefsroller sedan början på 2000-talet och har arbetat som gruppchef på WSP i Gävle sedan 2007.

- Per-Erik har en gedigen bakgrund som byggprojektledare. Han kommer att tillföra oss och våra kunder mycket med sin kunskap och sin breda erfarenhet, säger Mats Hemström, affärsområdeschef på Bjerking.

Sedan slutet av 1990-talet har Per-Erik oftast arbetat i uppdrag som omfattat långa åtaganden som byggprojektledare i bygg- och anläggningsprojekt. Uppdragsgivare i dessa har bland annat varit Svenska Kraftnät, Svenska Kyrkan, Trafikverket, Jernhusen, Ericsson och Stora Enso. Det är erfarenheter han kommer att ha stor nytta av i sin nya roll.

- Nyckeln till lyckade projekt är särskild fokus på avtal, teknik, tid och ekonomi. Jag inspireras av det ansvar och förtroende som vi projekt- och byggledare får i våra uppdrag. Med vår rutin och kompetens hjälper vi våra uppdragsgivare att genomföra lyckade projekt, säger Per-Erik Knapp.

Per-Erik Knapp tillträdde tjänsten den 1 juni.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige