Image

Atrium Ljungberg väljer ny serviceleverantör i Sickla

Bolag Atrium Ljungberg har valt Estate som ny samarbetspartner för sitt säkerhets- och servicearbete i Sickla där man äger, driver och utvecklar handelsplatsen Sickla Köpkvarter och fastigheter för kontor, kultur, service och utbildning. Estate tar över ansvaret från tidigare bevakningsbolag per 1 oktober.
Publicerad den 23 Augusti 2013
Johan Håkansson. Bild: Estate
Johan Håkansson.

- Vi har sökt ett proaktivt och serviceinriktat bevakningsbolag som kan delta i vårt arbete med att vidareutveckla verksamheten i Sickla. Vår ambition med området är att det ska växa som helhetsmiljö där handel, kontor, service, kultur och lärande samsas sida vid sida – att skapa en trygg och säker ”stad i staden” med hög trivselnivå och servicegrad. Estate erbjöd, i konkurrens med andra serviceleverantörer, det mest prisvärda och helhetsmässigt bästa alternativet för oss. Vi ser nu fram mot ett gott och aktivt samarbete, kommenterar Atrium Ljungbergs marknadsområdeschef Åke Reichard.

- Estate-koncernen är redan en stor leverantör av FM-servicetjänster till fastighetsbolag, fastighetsfonder och köpcentrum. Att vi nu får ett av Stockholms största handelsbevakningsuppdrag är ett stort förtroende som vi kommer att förvalta väl, säger Johan Håkansson, vd för Estate.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Stena bli självförsörjande på el

Energi/miljö Stena Fastigheter genomför omfattande satsningar för att minska användningen av el och värme genom att satsa på solceller, energilager och AI-styrd värme. Under 2023 producerade fastighetsbolaget tre gånger mer solenergi än året innan. Fstighetssverige har pratat med Stena Fastigheterns vd, Cecilia Fasth, om de nya energisatsningarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige