Image
Kicki Grönlund.
Kicki Grönlund. Bild: Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg rekryterar från Kungsleden i Göteborg

Karriär Atrium Ljungberg rekryterar Kicki Grönlund till tjänsten som ny Leasing Manager i Göteborg. Hon kommer närmast från en liknande roll på Kungsleden där hon under de senaste 14 åren har arbetat med bland annat uthyrning i Göteborgsområdet.
Publicerad den 2 Februari 2022

– Vår bransch arbetar med fastigheter, men det är egentligen människan som är i fokus. Här känner jag att Atrium Ljungberg är ett bolag som tar det ett steg längre och inte bara utvecklar lokalen och fastigheten, utan även staden till en plats där man vill bo, arbeta och leva, säger Kicki Grönlund. I min nya tjänst är jag därför extra glad att få vara med och skapa en helhet där människor får ihop livspusslet med familj, arbete och fritidsintressen i sin närhet.

Kicki Grönlund kommer i första hand att arbeta med uthyrning av kontor och verksamhetslokaler i Atrium Ljungbergs fastighetsbestånd i det gamla Götaverksområdet på Lindholmen. Området på och kring Götaverken vid Lindholmen, där de gamla industribyggnaderna från varvstiden nu tronar sida vid sida med moderna kontorshus och livliga bostadskvarter, lockar både nationella och internationella företag, studenter och forskare. Lindholmen är en dynamisk plats, med ett av världens främsta kluster av företag, utbildning och forskning inom it, mobilitet och fordonsindustri. I Atrium Ljungbergs fastigheter återfinns bland andra hyresgäster som Polestar, Ericsson, Volvo Technology, IBM och AKQA.

– Vi är väldigt glada att kunna välkomna Kicki till Atrium Ljungberg i Göteborg, säger Camilla Klint, regionchef på Atrium Ljungberg. Vi har redan fantastiska fastigheter och hyresgäster i Götaverksområdet på Lindholmen men vår långsiktiga ambition är att växa ytterligare på Göteborgsmarknaden. Där kommer Kicki, med sin breda kompetens och stora nätverk, att vara en viktig pusselbit i vårt framtida utvecklingsarbete.

Kicki Grönlund tillträder den nya tjänsten 1 februari.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige