Image

Allokton köper i Sundsvall

AFFÄRER Efter många om och men har Allokton nu tillträtt de 18 fastigheter i Sundsvall som man sedan tidigare upprättat köpeavtal om. Det underliggande fastighetsvärdet är 232,4 miljoner kronor.
Publicerad den 20 Januari 2008

Den 26 mars 2007 meddelade Allokton i ett pressmeddelande att man förvärvar 19 fastigheter till ett värde av 230 miljoner kronor. Men det kom en hel del annat emellan. Insiderhärvan där Bernard von der Osten-Sacken häktades misstänkt för grova insiderbrott fick bland annat hyresgästföreningen att dra örona åt sig och sätta stopp för affären.

Men efter att von der Osten-Sacken kopplats bort från Allokton har nu affären gått att genomföra.

Tillträdet har skett via ett bolagsförvärv med ett underliggande fastighetsvärde på 232,4 miljoner kronor. Lokalytan är 12200 kvadratmeter och bostadsytan är 11100 kvadratmeter. Säljare är som tidigare Tvättbjörnen Förvaltning AB.

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Det här tror Rutger Arnhult om börsen

Bolag Fastighetssverige diskuterar med Klöverns vd Rutger Arnhult efter Q3-rapporten. Det här fokuserar mångmiljardären på de kommande kvartalen: "Vi ska ha respekt för att läget är fortsatt osäkert".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY