Image

Aberdeen moderniserar i Linköping

Bygg/Arkitektur Aberdeen Asset Management genomför en omfattande uppgradering av den anrika handelsplatsen Galleria Flibyter i centrala Linköping.
Publicerad den 28 November 2013
Galleria Filbyter i Linköping Bild: Aberdeen
Galleria Filbyter i Linköping

- Vi har valt att investera i Galleria Filbyter eftersom vi såg att den anrika handelsplatsen behövde en uppdatering för att fungera som en passande inramning till de exklusiva varumärken som vi är så stolta över att ha som hyresgäster. Vi har bland annat lagt in nya golv, skapat nya mötesplatser med sittgrupper, allt utformat till en välkomnande interiör. Utvändigt har fasaden mot Stora torget renoverats och entrén till gallerian har tydliggjorts. Det är glädjande att satsningen redan gett resultat. Lexington som valt att öppna en konceptbutik här passar perfekt in den mix av livsstilsvarumärken som Galleria Filbyter ska erbjuda, säger Henric Samuelsson, förvaltningsansvarig på Galleria Filbyter.

I Galleria Filbyter finns idag 17 butiker/restauranger/caféer. Varumärken som Boomerang, Peak Performance och Gant tecknar tillsammans med Lexington bilden av den moderna och lyxiga Galleria som Filbyter nu kläs om till.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige