Image

24 Storage förvärvar Mini-Store i Borås

Bolag Self Storage-företaget 24 Storage har förvärvat Mini-Store AB i Borås, stadens första Self Storage-anläggning.
Publicerad den 15 Februari 2016

– Med förvärvet av Mini-Store går vi vidare i vår expansion i Västsverige, säger Michael Fogelberg, grundare och vd för 24 Storage AB. Det är viktigt för oss att få fäste i de växande och dynamiska tätorterna över landet, och Borås utgör därmed en självskriven etableringsort för oss.

Mini-Store har 200 förråd i olika storlekar och vänder sig till både företag och privatpersoner.

Nystartade 24 Storage har nyligen i två omgångar säkrat kapital på närmare 160 miljoner kronor och planerar för en utbyggnad av Self Storage-anläggningar över Stor Stockholm. Grundaren Michael Fogelberg har tidigare grundat och drivit bolag som Shurgard och Selstor (nu Pelican Self Storage). Bland investerarna återfinns finansmannen Staffan Persson och bröderna Ulf Eklöf och Bo Eklöf, grundare av Stadium.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så stora är skillnaderna i yielder mellan Sverige och Danmark

Bolag Croisette håller ångan uppe i Danmark och förmedlar en ny affär där en utländsk investerare tar sig in på den danska marknaden. Martin Spangdahl-Fafara, Managing Director på Croisette Danmark, berättar för Fastighetssverige om affären, hur yielderna Danmark skiljer sig från Sverige, det utländska intresset på den danska marknaden och hur han tror att Croisette kan göra skillnad på den danska marknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige