Image
Ola Skogö.

Adapteo tillsätter ny affärsområdeschef

Bolag Adapteo Group rustar för ambitiösa tillväxtplaner och stärker nu koncernledningen genom rekryteringen av Ola Skogö som ny chef för Finland, Norge och Danmark. Han kommer närmast från rollen som vd på Aviator Sweden som tillhandahåller markservice till svenska flygplatser och flygbolag. Dessförinnan har han haft flera ledande roller på facility managementbolaget Coor både i Sverige och internationellt.


Philip Isell Lind af Hageby.

Adapteo expanderar till Litauen

Bolag Fastighetsbolaget Adapteo har under sommaren utökat sin verksamhet till Litauen. Företaget positionerar sig som en premiumleverantör av anpassningsbara byggnader inom social och generell infrastruktur på den litauiska marknaden, och har redan inlett flertalet dialoger om nya, långsiktiga kontrakt inom skola, förskola och projektkontor. Expansionen är en del av en större tillväxtstrategi, med mål att etablera sig på flera marknader i Baltikum.


Philip Isell Lind af Hageby.

Adapteo: Ny hållbarhetsstrategi

Energi/miljö Adapteo lanserar en ny hållbarhetsstrategi med fokus på klimatsmarta byggnader, innovation och ett inkluderande samhälle. Strategin drar upp riktlinjerna för framtidens aktiviteter med målet att bli drivande i omställningen till en cirkulär och hållbar bygg- och fastighetsbransch.


Concent bygger bostäder i Norrköping

Bostäder Concent har vunnit en markanvisningstävling i stadsdelen Hageby i Norrköping. Där planeras för cirka 130 lägenheter.


Köpcentrum bytte namn i natt

Event I dag får besökarna till köpcentrumet en överraskning. I natt skyltades hela gallerian om – det har bytt namn till Mirum Galleria, vilket betyder ”överraskande”.


Tre nya butiker öppnar i Hageby

Uthyrning Tre nya butiker öppnar i slutet av veckan i Steen & Ströms köpcentrum Hageby i Norrköping.
Köpcentrumet installerar också laddstationer för elbilar.