Image

Italienskt matkoncept öppnar i Mirum

Uthyrning Det italienska matkonceptet Därmed pasta öppnar i Steen & Ströms Mirum Galleria i Norrköping.
Publicerad den 2 April 2013
Mirum Galleria Bild: Steen & Ström
Mirum Galleria

- Att få ett av Stockholms bästa koncept avseende Italiensk husmanskost såsom Därmed pasta till Mirum Galleria är riktigt roligt och gör att vår restaurangmix nu blir helt komplett, säger Peter Löfquist, Center Manager på Mirum Galleria. Därmed pasta har funnits i drygt tio år och är ett väl beprövat koncept i Stockholm.

- Mirum Galleria i Norrköping blir det köpcentrum där vi väljer att göra vår första etablering utanför huvudstaden. Det finns en kvalitetsmedvetenhet i Norrköping som passar vårt koncept och vi är stolta över förtroenden vi fått av fastighetsägaren Steen & Ström, säger kompanjonerna Jacob Hessle och Goran Milutinovic på Därmed pasta.

Tillsammans med de tre nya restaurangerna Stars and Stripes, Tacobar och Your Choice of Salad som öppnade vid årsskiftet får Mirum Galleria fem genuina restauranger och caféer vid Hagebytorg. Totalt har nu Mirum Galleria 12 restauranger och caféer.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige