Image
SLP hyr ut resterande del i nybyggd fastighet i Helsingborg.
SLP hyr ut resterande del i nybyggd fastighet i Helsingborg. Bild: SLP

SLP hyr ut resterande del i nybyggd fastighet i Helsingborg

Uthyrning SLP har hyrt ut cirka 1 560 kvadratmeter i Fastigheten Fasetten 3 till Interket AB, som producerar etiketter för olika typer av märkning. Fastigheten som nyligen färdigställdes, är belägen på Väla Södra i Helsingborg.
Publicerad den 8 Oktober 2021
Annons
Image

I samband med att SLP förvärvade marken av Helsingborgs Stad för att uppföra en modern logistikfastighet tecknades hyresavtal med Lidalco, som redan har flyttat in och alltså snart får en granne i fastigheten.
– Vi såg en potential och en efterfrågan på lokaler på Väla Södra och valde att bygga en del av fastigheten på spekulation. Vi är glada över att fastigheten nu är fullt uthyrd. Genom uthyrningen visar vi ännu en gång SLP:s förmåga att driva utveckling av nybyggnadsprojekt i Helsingborg, säger Peter Strand som är vd i SLP.

Interket har tecknat ett 7,5-årigt hyresavtal med SLP och kommer att flytta in i lokalerna under våren 2022.
– För att säkerställa framtida tillväxt samt bli ännu bättre på att tillgodose marknadens krav på korta ledtider så satsar vi på att effektivisera våra processflöden. I våra nya och anpassade lokaler kommer vi också att bli ännu mer flexibla. Vi ser fram emot att flytta in hos SLP som har varit lyhörda och lösningsorienterade i uthyrningsprocessen, kommenterar Stefan Gustafsson som är vd i Interket.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Newsec står inför en spännande utmaning"

Bolag Newsec gör en nysatsning för att växa i Europa. Till satsningen rekryteras Patrik Attemark som ny vd. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade honom till Newsec, vad han hoppas bidra med i rollen och om tillväxtambitionerna i både Europa och Sverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY