Image

Skebo fortsätter satsningen i Burträsk

Bostäder Skebo utvidgar sin satsning i Burträsk.  I oktober 2016 står tolv lägenheter inflyttningsklara.
Publicerad den 16 December 2015

Genom att Skellefteå kommun flyttat äldreboendeverksamhet till en annan näraliggande huskropp i Burträsk, har Skebo under hösten kunnat bygga om en fastighet till ett flerfamiljshus med tio hyreslägenheter.

Nu är det byggstart för nästa etapp där äldreboenden i samma kvarter byggs om. Det kommer att resultera i att Skebo kan erbjuda tolv lägenheter till på adressen Björnstigen 4 vid sjön Burträsket.

– Vi har märkt ett stort intresse i Burträsk och det gör att vi känner oss redo att ta ännu ett steg i satsningen. Totalt blir det nu 22 nyrenoverade lägenheter för hyresgäster i Burträsk. Det här är ett bra komplement till våra pågående byggprojekt med nyproduktion, säger Anna Ersson.

Det blir bredd på lägenhetsstorlekarna med fyra ettor, två tvåor och sex treor.
Uthyrningsprocessen påbörjas efter årsskiftet.
?

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Kraftigt rapportfall för Fabege – men Dahlbo ser stabilitet

Bolag Fabege redovisade en rejäl nedgång i förvaltningsresultat i fjärde kvartalet 2022 och fastighetsbeståndet värderades ner med knappt fyra miljarder kronor samtidigt som styrelsen föreslår sänkt utdelning. Aktien tog rejält med stryk på börsen och vd Stefan Dahlbo passade på att fylla på innehavet i dippen. Tillsammans med CFO:n Åsa Bergström berättar han mer om hur bolaget tar sig an det som väntas bli ett utmanande 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige