Image

Sigillet säljer i Sävenäs

Transaktioner Sigillet säljer två kommersiella fastigheter i Sävenäs industriområde, Göteborg, till Klövern.
Publicerad den 4 Juni 2015
Annons
Image
Sigillet avyttrar två kommersiella fastigheter i Sävenäs industriområde, Göteborg. Köpare är Klövern. Bild: Panreal
Sigillet avyttrar två kommersiella fastigheter i Sävenäs industriområde, Göteborg. Köpare är Klövern.

Fastigheterna Sävenäs 170:12 och 170:17 är belägna längsmed Von Utfallsgatan i Göteborg och utgörs av kontors-, lager- och verkstadslokaler med en total uthyrbar lokalarea om cirka 4 500 kvadratmeter. Dessutom omfattar en av fastigheterna en outnyttjad byggrätt.

Sigillet förvärvade fastigheterna under 2007 från bröderna Myrin, vilka fortfarande bedriver verksamheten Myrins Tyger i byggnaden. Sigillet har under senare tid låtit genomföra omfattande ombyggnationer och byggnaden håller idag en genomgående hög standard.

Klövern har förvärvat fastigheterna via bolag och tillträde skedde per den 2 juni 2015.

Klövern äger sedan tidigare intilliggande fastighet samt ett flertal andra fastigheter i området.

Panreal har varit rådgivare i affären.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Panreal på Branschguiden

Panreal är en partnerägd rådgivare som erbjuder kvalificerad transaktionsrådgivning och projektledning vid bolagsöverlåtelser på den svenska fastighetsmarknaden.

Firman erbjuder heltäckande rådgivningstjänster och service till alla slags investerare – allt från bygg- och fastighetsutvecklingsbolag till institutioner, fonder och onoterade bolag.
Genom en kombination av starkt engagemang, djup kunskap om fastighetsmarknaden och stor erfarenhet av bolagsaffärer är Panreal en självklar partner i transaktioner där optimal värdetillväxt är en förutsättning.

Panreal är...

Läs mer om Panreal på Branschguiden

Partnertexter

Senast från Fastighetssverige Plus

Möjligheter till en miljon bostäder i goda lägen

Bygg/Arkitektur 100 år av byggande för bilen – det är vad stadsforskaren och doktorn i stadsplanering, Alexander Ståhle, menar att vad vi gjort. Men vad människor eftersöker i sin bostad är inte parkeringar och stora vägar. "Med 90 procents säkerhet kan vi säga vad en fastighet är värd utifrån hur den ligger i förhållande till grönska och natur", säger Alexander Ståhle.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige