Image

Serneke rekryterar arbetschef i Skåne

Bolag Serneke fortsätter expandera i södra Sverige och rekryterar en ny arbetschef inom affärsområde anläggning.
Publicerad den 7 Mars 2016
Ronny Nilsson. Bild: Serneke
Ronny Nilsson.

Ronny Nilsson tillträder sin nya tjänst i dag, måndag, och kommer närmast från en roll som projektchef på NCC. Dessförinnan arbetade han som controller och biträdande arbetschef på Svevia.

– Serneke är ett ungt och framgångsrikt företag med snabba och korta beslutsvägar. Jag vill vara med och bygga upp en avdelning nästan från grunden och ta del av utmaningarna som följer, säger Ronny Nilsson.

Ronny Nilsson kommer att ansvara för projekt i hela Skåne exklusive Helsingborg med omnejd, där Serneke Anläggning redan har en arbetschef.

– Vi är mycket nöjda med att rekrytera Ronny Nilsson som har en lång erfarenhet och gedigen kompetens av både branschen och regionen. Rekryteringen är ett led i vår fortsatta expansion i södra Sverige, säger Fredrik Jonsson, vd för Serneke Anläggning.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Samhällsfastighetsföretaget i norr växer

Bolag Serneke har tecknat avtal med Smedjan Samhällsfastigheter om att bygga en ny tingsrätt i Hudiksvall. Kontraktet är värt cirka 80 miljoner kronor. Smedjan Samhällsfastigheter blir långsiktig ägare av fastigheten med Domstolsverket som hyresgäst. Smedjan Samhällsfastigheters vd Henrik Fredriksson berättar för Fastighetssverige vad de planerar för framtiden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY