Image

Schroders köper av Alecta

Transaktioner Schroders har köpt en drygt 9 000 kvadratmeter stor handelsfastighet i Helsingborg av Alecta. Fastigheten Orkanen 12, 13 innefattar en nybyggd Coop Forumbutik.
Publicerad den 10 November 2011

Köpeskillingen är hemlig.

Leimdörfers nyöppnade Malmökontor var rådgivare till säljaren Alecta.

- Ja, det är den största affären vi har genomfört sedan vi öppnade vårt Malmökontor. GE:s och NR Nordics försäljning till Pramerica var större, men den jobbade vi med innan vi öppnade kontoret här nere i juli, säger Fredrik Cronqvist på Leimdörfer till Fastighetssverige.

Tre personer arbetar nu på Leimdörfers Malmökontor. Förutom Fredrik Cronqvist är det Henrik Schmidt och Susanne Bengtsson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige