Image

Riksbyggen får stort förvaltningsuppdrag

Bolag Svenska Bostadsfonden ger Riksbyggen fastighetsskötseluppdraget för hela fondens fastighetsportfölj.
Publicerad den 3 Maj 2012
Ulrica Björnör. Bild: Denny Lorentzen. Bild: Denny Lorentzen
Ulrica Björnör. Bild: Denny Lorentzen.

Uppdraget avser cirka 240 000 kvadratmeter och avser främst bostäder på ett flertal orter i Sverige. Uppdraget omfattar alla Svenska Bostadsfondens fastigheter och gäller från 1 maj 2012.

- Vi är mycket stolta för att vi fått förtroendet att ta hand om driften av dessa fastigheter. För Svenska Bostadsfonden är det viktigt att hålla fastigheterna på en hög och stabil nivå vilket är helt i linje med vårt synsätt av skötsel av fastigheter, säger Ulrica Björnör, regionchef på Riksbyggen.

Svenska Bostadsfonden är den snabbast växande publika fastighetsfonden i Sverige som enbart investerar i bostadshyreshus. Svenska Bostadsfonden förvaltar omkring 3 500 lägenheter fördelat på 17 orter.

- Svenska Bostadsfonden arbetar aktivt på lokal nivå med både uthyrning och förvaltning. Riksbyggens styrka är att de har en komplett organisation och kan erbjuda samma service oavsett var i landet fastigheten befinner sig, säger Tord Magnusson, fastighetschef på Svenska Bostadsfonden.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Slutförhandlar om stora avyttringen

Bolag Aros Bostad gör en stor affär med ALM Equity och samtidigt är de i slutskedet av förhandlingarna om att sälja en stor hyresrättsportfölj. För Fastighetssverige ger Aros vd Magnus Andersson en uppdatering.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige