Image

Regio hyr ut till H&M i Kalmar

Uthyrning Regio har tecknat avtal med H&M avseende en ny butik i Baronen Köpcenter i Kalmar. Den nya butiken kommer att öppna innan årsskiftet 2017/2018 och omfattar cirka 2 750 kvadratmeter.
Publicerad den 19 Juni 2017

Ytterligare en uthyrning har skett i Baronen till restaurang Bryggan, vilken öppnade första veckan i juni. Samtliga uthyrningar har skett i nära samarbete med P&E Fastighetspartner. 

I samband med H&M:s etablering kommer det även att ske en omlokalisering av ett antal hyresgäster i köpcentrumet. Uthyrningarna är en del av den större utveckling som Regio genomför av Baronen, där det kommer ske ombyggnad av såväl hotellet som nya bostäder.

– Med H&M som ny hyresgäst har vi tagit ett raskt kliv i arbetet med att lyfta butiksutbudet i Baronen. Samtidigt är vi måna om att bevara en lokal förankring bland våra hyresgäster och därför är restaurang Bryggan ett spännande tillskott. Regios målsättning är att jobba aktivt med våra fastigheter och vi ser detta som början på den långsiktiga utvecklingen av Baronen och närområdet, säger Eric Bergström, vd för Fastighets AB Regio.

Fastighets AB Regio ägs av Tredje AP-fonden och förvaltas av Brunswick Real Estate. 

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige