Image
Gustaf Segerborg och Randviken köper i Huddinge.
Gustaf Segerborg och Randviken köper i Huddinge. Bild: Randviken/Huddinge kommun

Randviken köper i Länna

Transaktioner Randviken köper två fastigheter i Länna i Huddinge och skriver tecknar avtal med ny hyresgäst.
Publicerad den 9 Maj 2019
Annons
Image

Fastigheterna som ingår i förvärvet är Huddinge Cirkelsågen 2 och Huddinge Gjutformen 1. Byggnaderna på? fastigheterna uppfördes 2007 respektive 2015 och är fullt uthyrda på? triple net-avtal till 3PM-Gruppen som också? är säljare i transaktionen. Fastigheternas totala uthyrbara area uppgår till cirka 11 250 kvadratmeter och används för tredjepartslogistik.

Transaktionsvolymen uppgår till cirka 155 miljoner kronor och affären genomfors i bolagsform.

– Välbyggda lager/logistik-fastigheter i bra lägen i Stockholmsområdet är svåra att komma över och vi upplever att konkurrensen är stor just nu. Vi är därför oerhört nöjda att vi har lyckats förvärva dessa fastigheter i en off market-affär med 3PM-Gruppen som är en väletablerad aktör inom tredjepartslogistik. Vår tro på? detta segment är fortsatt stor och Länna är ett attraktivt område för ändamålet. Dessutom är vi mycket glada över att hälsa 3PM-Gruppen välkommen som hyresgäst hos Randviken, säger Gustaf Segerborg, transaktionsansvarig på? Randviken Fastigheter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Riksbankens dystra analys av fastighetssektorn

Ekonomi/Finansiering I sin senaste finansiella stabilitetsrapport som presenterades under tisdagen målar Riksbanken upp en potentiellt dyster framtid för fastighetsbolagen, där de svenska bankernas stora och ökande utlåning till kommersiella fastighetsföretag utgör en betydande sårbarhet för bolagen och det finansiella systemet. Fastighetssverige har gått igenom rapporten och hittar en sammantaget negativ analys av fastighetssektorn som pekas ut som särskilt känslig för stigande räntor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige