Image

Nytt i Jernhusens ledning

KARRIÄR Yvonne Hendele har rekryterats som Marknadsområdeschef till Jernhusen med ansvar för Centralstation Stockholm. Hon börjar den 2 juni.
Publicerad den 29 April 2008

Yvonne kommer närmast från Diligentia där hon idag är marknadsområdeschef, med ett totalansvar för cirka 65 000 kvadratmeter kommersiella fastigheter i Stockholm city.

Tidigare har hon arbetat med uthyrning och förvaltning bland annat på Mälartornet och JM.

Yvonne Hendele har rekryterats som Marknadsområdeschef till Jernhusen med ansvar för Centralstation Stockholm. Yvonne börjar den 2 juni.

Yvonne Hendele kommer närmast från Diligentia där hon idag är marknadsområdeschef, med ett totalansvar för cirka 65 000 kvadratmeter kommersiella fastigheter i Stockholm city.

Tidigare har hon arbetat med uthyrning och förvaltning bland annat på Mälartornet och JM.


Yvonne Hendele sitter även med som suppleant i styrelsen för Fastighetsägarnas Norrmalmsavdelning samt som hyresledamot på fastighetsägarsidan i Hyresnämnden.

- Det känns bra att Yvonne valt just Jernhusen. Hon har just den bakgrund och erfarenhet som gör att vi kommer att stå ännu bättre rustade inför Centralstation Stockholms framtida utveckling med bland annat anpassningen till den kommande Citybanan, säger Ola Orsmark Affärsområdeschef Stationer.

- Jag ser med spänning fram emot att få vara med och påverka utvecklingen av Centralstationen. Jag ser uppdraget som en ära och en utmaning. Det är mycket spännande som händer på och kring Centralstationen. Att få coacha ett så härligt team som redan idag jobbar med Centralstationen ska verkligen bli ett nöje, säger Yvonne Hendele.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige