Image

Nya varumärken till Skärholmen centrum

Uthyrning Grosvenor Europe lanserar en modegata i Skärholmen centrum. Det inleddes förra året med att Johnells, Gant, Pandora och Rituals öppnade butiker. I år slutförs förändringsarbetet med öppningen av Vero Moda, Jack n Jones och H&M:s nya koncept Afound.
Publicerad den 29 Mars 2018
Annons
Image

Grosvenor bedriver ett omfattande förändrings- och förnyelsearbete av Skärholmen centrum sedan det 2015 förvärvades via en av fastighetsbolagets fonder.

Avtalet med de olika modeaktörerna är ett viktigt led i Grosvenors förnyelse av Skärholmen centrum. Målsättningen är bland annat att stärka mode-, restaurang- och upplevelseutbudet och skapa ett nytt modestråk.

– Att så spännande modeaktörer väljer att teckna avtal med oss och att Afound etablerar en av sina första butiker i Skärholmen centrum bekräftar att centrumet är strategiskt placerat och att vårt fönyelsearbete gör centrumet än mer attraktivt, säger Carl Strufve, Director Nordics på Grosvenor Europe.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteaffären – redan uppnått rekordvolym för transaktioner

Transaktioner Den enorma affären mellan Heimstaden och Akelius innebär att 2021 redan är ett rekordår vad gäller transaktionsvolym. Fastighetssverige tittar närmare på året som gått och faktorerna bakom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY