Image

Nya hyresgäster till kvarteret Igor

Uthyrning Elva nya butiker och restauranger har etablerat sig i kvarteret Igor, Västerås.
Publicerad den 29 September 2016

De nya aktörerna är Arken Zoo, Boomerang, Café Franka, Freddie´s Bar & Grill, Håkanssons, Igor Skrädderi, Sko & Nyckelservice, Midtown, Redfellas, Rituals, Royal Nails och The House of Taste.

– Vi är glada och stolta över att kunna hälsa så många nya hyresgäster välkomna till kvarteret Igor. Snart kommer vi även att kunna berätta vilka fler spännande butiker och restauranger som öppnar i de sista vakanta lokalerna, säger Evalena Engström, etableringsansvarig på HEA Property Partner.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige