Image

Ny vd för Nordier

Bolag Nordier Property Group förstärker bolagets ledning och tydliggör organisationen för att skapa förutsättningar för ytterligare tillväxt.
Publicerad den 6 Februari 2018

Johan Hane har anställts som ny vd för moderbolaget Nordier Property Group med ansvar för utveckling och expansion av gruppens verksamhet. Bolagets medgrundare Mikael Wilton kan därmed som vd för Nordier Property Advisors fokusera fullt ut på den växande rådgivnings- verksamheten. Johan har bred erfarenhet från affärs- och företagsutveckling senast som managementkonsult på Canea Consulting Group.

Malin Linde har anställts som ny vd för uthyrnings- och utvecklingsverksamheten där Nordier Property Advisors arbetar med ett stort antal kommersiella uppdragsgivare med uthyrning och utveckling av lokaler inom handel, kontor och logistik/industri. Malin Linde kommer närmast från en tjänst som Leasing Director på Citycon och har en bred erfarenhet inom uthyrning med tyngdpunkt på handelssektorn.

– Vi är mycket glada att kunna ta detta viktiga steg för att Nordier Property Advisors ska kunna fortsätta växa i takt med den ökade efterfrågan på våra tjänster. Johan Hane kommer att bidra med viktig kompetens och erfarenhet av affärsutveckling som är centralt för att ta nästa utvecklingssteg för bolaget, samtidigt som vi frigör mer resurser för att ytterligare utveckla vår affär och kund- erbjudande, säger Andreas Eneskiöld, styrelseordförande i Nordier Property Group.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige