Image
Stina Påg.
Stina Påg. Bild: Norem

Norem öppnar i Skåne – rekryterar Stina Påg

Karriär Norem startade i januari och har under året öppnat kontor i Uddevalla och Göteborg. Från och med 1 september finns nu Norem även i Malmö och har anställt Stina Påg, tidigare Tyréns, som senior rådgivare och projektledare. Norem jobbar åt kommunledning och fastighetsägare med heltäckande rådgivning inom hela fastighetsprocessen.
Publicerad den 2 September 2020

Exempel på nuvarande uppdrag är stöd i lokalförsörjningsfrågor åt ett antal fastighets- och FM-organisationer med kapacitetsutredningar, behovsplaner, lokalrevisioner och flyttprojektledning. Norem jobbar också i ett par större byggprojekt med byggprojektledning, projekteringsledning och entreprenadbesiktningar, samt rådgivning i ett flertal driftupphandlingar. På kontoret i Malmö satsar Norem på att vara sju-åtta medarbetare framöver.

– Vår ambition är att ha ett nätverk med de vassaste konsulterna inom respektive delområde. Vi ser ett tydligt behov av att bistå särskilt kommunledning i rådgivning och strategi med vår devis att tillföra värden i varje fastighetskrona. Stina Påg med hennes långa erfarenhet av strategisk rådgivning förstärker och kompletterar vårt erbjudande, säger Pär Carlsson, vd och ägare, Norem.

– Det känns jätteskoj att vara med i ett riktigt kundinriktat och vasst nätverk som bryter ny mark med ett verkligen tydligt erbjudande till beslutsfattare. Jag är övertygad att Norems erbjudande kommer att ge framförallt kommuner aha-upplevelser kring att prioritera och utveckla den mängd pågående samhällsbyggnadsprojekt och effektiviseringar som Sveriges kommuner står inför, säger Stina Påg, projektledare, Norem Malmö.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Det här tror Rutger Arnhult om börsen

Bolag Fastighetssverige diskuterar med Klöverns vd Rutger Arnhult efter Q3-rapporten. Det här fokuserar mångmiljardären på de kommande kvartalen: "Vi ska ha respekt för att läget är fortsatt osäkert".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY