Image

Newsec får uthyrningsuppdrag av Atrium Ljungberg

Bolag Newsec har fått i uppdrag av Atrium Ljungberg att ansvara för uthyrning av projektfastigheten Sickla Front - som var tänkt att bli Akzo Nobels huvudkontor - i Nacka.
Publicerad den 4 December 2013

Atrium Ljungberg skrev 2010 ett 15-årigt hyreskontrakt med Akzo Nobel som skulle ha sitt huvudkontor i fastigheten. Akzo drog sig ur avtalet och fastigheten marknadsförs nu som Sickla Front.

Fastigheten, som är miljöcertifierad enligt Breeam, har en uthyrningsbar yta om cirka 10 800 kvadratmeter, fördelat på två huskroppar. Uthyrningsarbetet inleds omgående och fokuseras initialt på företag som söker lokal över 5 000 kvadratmeter.

- Sickla i sydöstra Stockholm är ett expansivt område som på kort tid utvecklats från ett industriområde till en blomstrande handels- och arbetsplats. Det förklaras blanda annat av det mycket goda kommunikationsläget och ett stort befolkningsunderlag. Sickla Front ger möjlighet till moderna, och effektiva lokaler med utmärkt skyltläge i en levande och attraktivt del av huvudstaden, säger Fredrik Brandt, uthyrningschef, Newsec Asset Management.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 1 700 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Newsec har ca 370 miljarder kronor under förvaltning, tecknar årligen hyresavtal om ca 1,3 miljoner kvadratmeter, genomför transaktioner om ca 30 miljarder kronor och värderar fastigheter till ett underliggande värde av ca 1400 miljarder kronor. Tack vare st...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Stor lista: Här är bolagen som förvärvat mest 2021

Lista Fastighetssverige har tittat närmare på vilka noterade bjässar som varit mest i köpartagen hittills under året. Här är hela listan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY