Image
Johan Tengelin.
Johan Tengelin. Bild: Magnolia Bostad

Magnolia köper mark i Svedala

Transaktioner Magnolia Bostad har förvärvat mark i Svedala kommun, för utveckling av bostäder om cirka 13 000 kvadratmeter BTA. Fastigheten är belägen i den nordöstra delen av Svedala.
Publicerad den 6 Oktober 2021

Förvärvet sker som en bolagsaffär och avser fastigheterna Svedala 29:1 samt Svedala 29:2. Förvärvet är villkorat av att detaljplan vinner lagakraft, något som förväntas ske under början av 2024.

Området har ett attraktivt läge med närhet till Svedala centrum, E65:an samt ligger knappt en kilometer från Svedala station där regionaltågssystemet Pågatågen når Malmö på cirka 20 minuter.
– Förvärvet är en naturlig fortsättning på Magnolia Bostads utveckling i region Syd. Vi är glada att få utveckla attraktiva bostäder i Svedala, säger Mats Nilsson, regionchef Syd.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige