Image

Klingofström ansvarar för ny uthyrningssatsning

Karriär Savills har rekryterat Petter Klingofström som uthyrningschef med ansvar för att bygga upp bolagets uthyrningsverksamhet på den svenska marknaden.
Publicerad den 31 Augusti 2011

Petter Klingofström kommer närmast från positionen som senior manager på Tenant & Partner.
Innan Klingofström kom till Tenant & Partner arbetade han med lokalrelaterade frågor på Thulefastigheter och CB Richard Ellis.

Klingofström kommer att arbeta tillsammans med Savills fastighetsförvaltning för att utveckla uthyrningsprodukten. Savills kommer att erbjuda sina uthyrningstjänster till såväl förvaltningskunder som övriga fastighetsägare.

- Vi är mycket glada att ha lyckats rekrytera Petter, som har en stark ställning i marknaden och kommer att bygga en verksamhet med målsättningen att bli det ledande uthyrningsföretaget på den svenska marknaden, säger Ulf Nilsson, vd för Savills Sweden.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Combify revolutionerar stadsutvecklingens största problem och får medalj av Konungen

Bygg/Arkitektur Kungens medalj och stora investerare. Combify har tagit sig an kanske ett av byggbranschens största problem – informationen. Särskilt den om tidiga detaljplaner, berättar en av medgrundarna. I Combifys plattform man hitta allt från detaljplaner, markanvisningar, planprocesser och fastighetsdetaljer. Att lösa problem och berätta berättelsen om staden är grunden i den framgång som Rim Alexandra Halfya och Alaa Alshawa gjort med deras plattform.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige